Søren fik sin første hund i 1965 og trænede i de forskellige ”sammenslutninger” af aktive hundefolk som senere skulle blive til Schæferhundeklubben for Danmark og i 1966 til oprettelsen af Kreds11 Randers.

Søren markerede sig for alvor i begyndelsen af 70’erne hvor han, som medlem af kredsens brugsudvalg og ikke mindst som udvalgs formand, har været med til at sætte Randers på hunde-landkortet, således var det Søren, der arrangerede den første landsdels konkurrence med Randers som udgangspunkt, en forløber for de DM arrangementer vi ser i dag. Kronjyllands Cup og kreds 11 – 12 match arrangementerne har også haft Sørens bevågenhed og nydt godt af en kompetent mands lederevner.

Igennem et kvart århundrede rejste Søren land og rige rundt som brugsdommer og høstede megen anerkendelse for sin evne til at se hund og ikke mindst sin rolige tilgang til disse prøver, en egenskab som var med til at hjælpe hundeførerne over den værste nervøsitet. Søren har også været dommer ved DM og VM, det siger noget om hans kvalitet som dommer.

Schæferhundeklubben for Danmark udnævnte Søren til æresmedlem den 16. marts 1997.

Søren Lihn blev udnævnt til æresmedlem i 2014.

Søren Lihn – Æresmedlem
Tagget på: